Personlig träning ska vara just det. Personlig!

Om oss

Det började år 2006..

Jag började som tennistränare/fystränare vid väldigt ung ålder då jag sedan barnsben haft en stor kärlek för sporten. Jag valde då att ta 3 olika utbildningar inom kategorin ’Tennistränare”, TK1, TK2 samt TK3. Intresset för att träna och utbilda andra växte med åren som gick, och år 2012 bestämde mig för att utbilda mig till Personlig Tränare med Internationell licens, och jag har sedan dess haft ett varierat klientel som bl.a bestått av personer som aldrig satt sin fot på ett gym förut men som äntligen bestämt sig för att ’nu är det dags!’, vardagsmotionärer som vill ta ett kliv upp i sin träning, bli starkare, piggare och friskare, artister som uppträtt på de största scenerna i världen till professionella atleter inom fotboll, MMA, boxning mm, personer som varit med om fruktansvärda olyckor och varit i stort behov av rehabilitering, och ingen utmaning har varit något jag tackat nej till, och heller ingenting jag tillsammans med mina klienter inte lyckats besegra!

25.000 + timmar i bagaget

Vi är så lika, men ändå så olika

Med över 25.000 arbetade PT Timmar i bagaget har jag märkt att våra målsättningar inte är så olika, det som skiljer sig åt är hur vi är som individer, vilket gör att metoderna och tillvägagångssätten till att nå målen kan bli väldigt olika. Detta har bidragit till att jag blivit trygg i alla utmaningar jag ställs inför, oavsett vad målsättningen är och hur vi tillsammans ska nå det! 

Nästa steg i rätt riktning

Vad händer i framtiden? 

Nu vill jag att du berättar vad du behöver hjälp med! 
Jag vill ta del av din historik inom träningen och kosten, höra vad du har för målsättningar och ambitioner för att se vilken metod och plan vi kan sätta upp för just Dig! 
 
 

’Det är ingen som dött av att styrketräna för mycket, men det är väldigt många som dött av att låta bli’